Bar Kavgası Kanlı Bitti

Ankara'da bir barda iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Başından isabet alan ve ağır yaralan kişi, hastanede kalbi durmasına rağmen yapılan müdahale sonrası hayata döndürüldü. Alınan bilgiye göre, Çankaya, Ziya Gökalp Caddesi'ndeki bir barda Mehmet Altınparmak ve ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma bar çıkışında da devam etti. Altınparmak, olay yerinden uzaklaşmak istedi. Bu sırada silahını çıkaran ismi öğrenilemeyen kişi, Altınparmak'ı vurdu. Başından isabet alan Altınparmak, cadde üzerindeki üstgeçit merdivenlerinde yere yığıldı. Zanlı, bindiği bir taksi ile olay yerinden hızla kaçtı.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Altınparmak, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay gerçekleştiği cadde üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde 7 boş kovan bulunurken, Altınparmak'ın vurulduğu yerin yakınındaki büfe, üstgeçitin duvarı ve taksinin kaputundaki kurşun izleri dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekipleri de olayın gerçekleştiği yerde incelemeler de bulunurken, topladıkları boş kovanları koydukları delil torbasıyla incelemek üzere emniyete götürdü.

Öte yandan, Altınparmak'ın hastanede kalbinin durduğu daha sonra yapılan müdahaleyle tekrar hayata döndüğü ancak sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, Altınparmak'ı vurduktan sonra kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı arama başlattı

Kaynak: İHA