SESOB’dan Kardeş Okula Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kardeş okul olan 100.Yıl İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

SESOB’dan Kardeş Okula Ziyaret
Okul Müdürü Mustafa Koçaoğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Açık ve okul öğretmenleri tarafından karşılanan SESOB Başkanı Beşir Köksal, okul müdürüne çiçek takdim etti Daha sonra okulda görev yapan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Köksal, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, öğretmen ve öğrencilerin merak etkileri soruları da yanıtlandırdı. Sivas Valiliği ve Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından Sivas’ta Eğitimin Kalitesini Artırma (Sekap) Projesi kapsamında 100. Yıl İlköğretim Okulu ile protokol imzaladıklarını ifade eden Köksal, protokol kapsamında okulu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksalı, okullarında misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren okul müdürü Mustafa Kocaoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile bundan sonra sürekli işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA