Nur Sürer: Kılıçdaroğlu cesur değil

CNN Türk'te Enver Aysever’in konuğu olan Nur Sürer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Dersim meselesi üzerinden vurdu.

Nur Sürer: Kılıçdaroğlu cesur değil
Ünlü oyuncu Nur Sürer, kürt sorununda çözüm sürecini değerlendirirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da ilginç sözler söyledi.

ARINÇ 'I SAMİMİ BULUYORUM
AK Parti'de beğendiği bazı politikacılar olduğunu belirten Nur Sürer, Bülent Arınç için 'AK Parti'de de beğendiğim politikacılar var. Mesela Bülent Arınç'ı beğeniyorum. Çok samimi buluyorum söylemini. Bazen dalga geçiyorlar adamla ağlıyor diye. Ama ne kadar insani. Ben reklamlara bile ağlıyorum. Arınç'ı samimi buluyorum. ' ifadelerini kullandı.

CHP 'LİLERİN BAZILARI IRKÇI
CHP'yi de eleştiren Nur Sürer, CHP 'lilerin bir kısmını ırkçı bulduğunu söyledi. CHP'nin başta anadilde eğitim olmak üzere sürece karşı olmasını çok yanlış bulduğunu kaydeden Sürer 'anadilde eğitime neden karşı çıkıyorlar ki onlara ne zararı var? ' diye sordu.

KILIÇDAROĞLU CESUR DEĞİL

Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Dersimli olduğunu ve Dersim meselesiyle ilgili hiçbir şey söylemediğini ifade eden Sürer “Kılıçdaroğlu 'nu cesur olmadığı için beğenmiyorum.” dedi.

BEYAZ GAZETE