Muğla Voleybolda Yeteneklerini Arıyor

Türkiye´de Voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk voleyboluna kazandırmak için Voleybol Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından oyuncu seçmesi yapıldı.

Muğla Voleybolda Yeteneklerini Arıyor
Yapılan seçmeler hakkında bilgi veren Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, “Türkiye´de Voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk voleyboluna kazandırmak ve milli takımlarımızın altyapısını oluşturmak amacı ile 1999 doğumlu yetenekli kız ve erkek sporcuların seçimlerine esas olmak üzere 25 Mart 2013 pazartesi günü Milli Takım Alt Yapı Antrenörleri tarafından Muğla Atatürk Spor Salonunda seçme yapılmıştır. İlimizden 15 kız 3 erkek toplam 18 sporcunun katıldığı seçmelerin Sonuçları Federasyonumuzun sitesinde yayınlanacaktır. Seçilen sporcular Federasyonumuzun daha Sonra belirleyeceği ilde ikinci seçmeye katılacaklardır. Son olarak Ankarada yapılacak olan 3.seçme Sonucunda Milli Takımımızın alt yapısı belirlenecektir.

"İlimizden seçmelere 15 kız 3 erkek toplam 18 sporcu katıldı.

Seçici antrenörlerimizin izlenimleri olumlu. Türkiye'de tüm illerde bu seçmeler yapılıyor. 8 Nisan’a kadar 81 ilde bu seçmeler tamamlanmış olacak. Seçilen sporcular 7 bölgede belirlenecek illerde 2. seçmeye katılacaklar. Buradanda seçilen sporcular Son olarak Ankara’da yapılacak seçmelere katılacaklar. Bugün ilimize gelen seçici antrenörlerin söyledikleri bizleri çok mutlu etti. İnşallah ilimiz sporcularından 2-3 tanesini Milli Takımımızın alt yapısını gönderebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA