Darende’ye Yeni Ambulans

Malatya’nın Darende ilçesinde yeni bir ambulans hizmete sunuldu.

Darende’ye Yeni Ambulans
Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci ambulansın faaliyete geçmesinin il merkezine uzak olan ilçeyi önemli ölçüde rahatlatacağını belirtti.

Berk, ikinci ambulansla birlikte Darende ve civarında yaşayan vatandaşların ihtiyaç duyduğu anda imdadına yetişileceğini vurguladı. Berk, 2013 model ambulansın yoğun bakım özelliğinin bulunduğunu bildirdi.

Erhan Berk, "Ambulansın ilçemize kazandırılmasında Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibimiz Dr. Serdar Deveci, ilçedeki siyasetçiler ve vatandaşların desteği oldu. Geçen yıl yaşanan sıkıntıları inşallah bir daha tekerrür etmeyecek. Artık iki tane ambulansla aktif olarak çalışan ekiplerimiz var" dedi
Kaynak: İHA