Suşehri MHP İlçe Başkanı Karkın , İstifa Etti

Suşehri ilçesinde 4 yıl süre ile Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlığı görevini sürdüren Nazif Karkın görevinden istifa etti.

Suşehri MHP İlçe Başkanı Karkın , İstifa Etti
Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetim kurulu parti tüzüğü gereği yapmış olduğu seçimde oy birliğiyle yönetim kurulu üyesi Mehmet Yahşi'yi Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak seçti.

Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Mehmet Yahşi, “Bir dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği yapan 2 dönem üst üste kongreyle ilçe başkanlığımızı yapan bir önceki yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Nazif Karkın özel nedenlerden dolayı istifasını verdi. İstifası yönetim kurulu tarafından görüşüldü ve kabul edildi. Yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda parti tüzüğü gereği bir seçim yaptı bu seçim neticesinde tüm yönetim kurulu üyeleri oy birliğiyle beni Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı görevine getirdi. Önümüzdeki süreçte eski ilçe başkanımız dün olduğu gibi bugünde partimiz adına her zaman beraber olacağız. Suşehri’nde birinci parti olmak için, yerel seçimlerde belediye başkanlığını alabilmemiz için daha sonraki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sivas milletvekili çıkartmanın azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız” dedi.

Görevinden istifa eden Nazif Karkın ise yaptığı açıklamada “İşlerimin yoğunluğu ve özel nedenlerimden dolayı temsil etmekten gurur duyduğum MHP ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim. Yaklaşık 4 yıl süren görevim sırasında beni yalnız bırakmayan başta tüm yönetici arkadaşlarıma, partililerimize ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde görevimi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdim. Bu süre içerisinde bilmeyerek kırdığım de olsa kırdığım, incittiğim arkadaşlarım varsa hepsinden özür diliyor haklarını helal etmelerini istiyorum. Yeni Seçilen Mehmet Yahşi’ye ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum ihtiyaç duydukları her zaman yardıma hazır olduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA