Başkan Dündar’dan Vefa Örneği

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ovaakça Çeşmebaşı Mahallesi’nde oturan belediyeden emekli KOAH hastası Nihat Yıldız’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Dündar’dan Vefa Örneği
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ile birlikte Nihat Yıldız’ı evinde ziyaret eden Başkan Dündar, acil şifalar diledi.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri biriminde 15 yıl çalışıp 2004 yılında emekli olan Nihat Yıldız’ın rahatsızlığının kendilerini üzdüğünü belirten Dündar, “Nihat abimiz, uzun yıllar Osmangazi Belediyesi’nde çalışıp hizmet etmiş ve emekli olmuş bir büyüğümüz. 6 ay önce böyle bir rahatsızlığa yakalandığını duyunca çok üzüldük. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah, tedavisi olumlu Sonuç verir ve kısa sürede eski sağlığına kavuşur” dedi.

Nihat Yıldız, Başkan Mustafa Dündar’ın ziyaretinin kendisini ve ailesini çok sevindirdiğini söyledi.

Yıldız, “15 yıl belediyede çalışıp emekli oldum. 6 ay önce rahatsızlanıp doktora gittiğimde KOAH hastası olduğumu öğrendim. Solunum yetmezliği yüzünden evimden çıkamıyorum. Tedavi sürecim devam ederken, başkanımızın bu ziyareti beni Son derece sevindirdi, çok duygulandım. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA