Tavas Belediye Başkanından Vefa Örneği

Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, Tavas’ın en işlek caddesine Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını verdi.

Tavas Belediye Başkanından Vefa Örneği
Uzun yıllar Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte çalışan Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, bir vefa örneği göstererek Tavas’ın en işlek caddesine Muhsin Yazıcıoğlu adını verdi. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin açılışı için düzenlenen törene AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, Büyük Birlik Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci, Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Oruç, AK Parti İl Başkan Vekili Ertal Otçu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Otaklı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Davulcu, BBP İlçe Başkanı Ömer Kahraman ve çok sayıda davetli katıldı.

Tavas Belediyesi zeybek ekibinin gösterisiyle başlayan açılış töreninde konuşan Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, “Belediye Meclisimizin oybirliği ile aldığı kararla ilçemizde bir caddeye Muhsin Yazıcıoğlu, başka bir caddeye de M.Fevzi Efendi adını verdik. Bu kararlar ile Tavas’ın hem kendinin hem de milletimizin değerlerini unutmadığını ortaya koyduk” dedi.

Törende konuşan AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci ise Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinde dik duran ahlaklı bir insan olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Muhsin Yazıcıoğlu ve M.Fevzi Efendi caddelerinin açılışları yapıldı .
Kaynak: İHA