59. Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu Yapıldı

59. Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı.

25 Mayıs Vakfı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun-Sinop İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Metin Genççakır, çevre ilçelerin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Karahan ve davetliler ile kooperatif üyeleri katıldı.

Genel kurul açılışının ardından genel kurul divanı seçildi. Ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Denetim kurulu raporunun da okunmasının ardından bilanço ve gelir gider hesapları da görüşüldü. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Genççakır yaptığı konuşmada, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin başarılı bir yönetim sergilediğini belirterek, ''Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yapmış olduğu çalışmalar ile her zaman bölgemizin önde gelen kooperatifleri arasında yer aldı. Sayın Başkanımı gayreti çalışmalarından ötürü kutluyorum'' dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise esnafın ilçenin can damarı olduğunu belirterek, ''Belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetlerde esnaflarımızın önceliklerini göz önüne almaktayız'' diye konuştu.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA