Niğde’de Trafik Kazaları: 7 Yaralı

Niğde’de bariyerlere çarpan bir araçta 4, takla atan bir araçta 2 kişi yaralanırken, kamyonetin önüne atlayarak intihar girişiminde bulunan bir kişi ise tedavi altına alındı.

Niğde’de Trafik Kazaları: 7 Yaralı
Edinilen bilgiye göre Adana'dan Konya istikametine gitmekte olan S.Ş. yönetimindeki 51 DC 130 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü S.Ş. (33), eşi S.Ş. (34) çocukları A.N.Ş. (2) ve H.Ş. (10) yaralandı. Ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İkinci kaza ise Niğde Kemerhisar otoban kavşağında meydana geldi. Ankara’dan Adana istikametine gitmekte olan A.C. (59) yönetimindeki 41 DC 130 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkıp takla atarak yol kenarına yuvarlandı. Kazada sürücü A.C. (59) ve eşi F. D.C. (49) yaralandı. Ambulanslarla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çiftin hayati tehlikesinin bulunmadı öğrenildi.

Bu arada Niğde-Kayseri yolu Höyük mevkiinde seyir halinde bulunan bir kamyonetin önüne atlayarak intihara kalkışan Y. A. isimli vatandaş ağır yaralandı. Kamyonet sürücüsünün olay yerine çağırdığı ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Y.A.'nın neden intihara kalkıştığı araştırılırken, kamyonet sürücü gözaltına alındı .
Kaynak: İHA