Karaosmanoğlu, YGS Öğrencilerine Başarılar Diledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla yarın gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Karaosmanoğlu, YGS Öğrencilerine Başarılar Diledi
Çalışmanın önemine değindiği mesajında Başkan Karaosmanoğlu, lise dönemindeki dört yıllık çalışmalarının karşılığını alacak olan öğrencilerin başarıları için ailelerinin özveriyle çalıştığını hatırlattı. Öğrencilerin gelecekleri açısından bu sınavın önemli bir kavşak olduğunu vurguladığı konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimize bu konuda her türlü kolaylığı sağladık. Sınav görevlileri ve sınava girecek öğrencilerimiz, belgelerini göstermeleri suretiyle 07.00 ile 16.00 saatleri arasında belediye otobüslerimizden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Ayrıca hiçbir birimimiz sınav saatlerinde öğrencilerimizin dikkatlerini dağıtmamak için gürültülü çalışma gerçekleştirmeyecekler. Diğer yandan değerli hemşehrilerime de seslenmek istiyorum: YGS Sınavı süresince lütfen dikkatli olalım. Çocuklarımızın hayatlarında önemli bir yeri bulunan bu sınav süresince dikkatlerini dağıtacak korna, klakson vs. sesleri çıkarmamaya gayret gösterelim” dedi.

Öğrencilere de seslenen Karaosmanoğlu, “Aileleriniz, sevdikleriniz sizden büyük başarı bekliyor. Sizler de başarmak, istediğiniz okulu kazanmak için yıl boyunca çalıştınız, didindiniz. Artık bundan sonra; hiç heyecana kapılmadan, önünüze gelecek olan soruları cevaplamak kalıyor. Sizlerin bu sınavlarda da başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, mesajında üniversite sınavında ilk yüze girerek bir lisans programına kaydını yaptıran Kocaelili öğrencilere verdiği otomobil sözünü de hatırlatarak, “Geçen senelerdeki ağabey ve ablalarınız gibi sizlere de vereceğimiz ödüllerimiz hazır. Yeter ki başarınızı gösterin. Biliyorsunuz; çalışınca oluyor, başarı sizden, ödül bizden” dedi.

Kaynak: İHA