Efteni Otele İnceleme
Düzce’nin Gölyaka İlçesinde bulunan ve atıl durumda olan Efteni Otel ile ilgili olarak incelemeler sürüyor.

İlk olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Efteni Otel’de incelemelerde bulunarak, çalışma yapacaklarını söyledi.
Ardından Bakanlık Müşaviri Ahmet Zahteroğlu’da, oteli ziyaret ederek bakanlığa devri için çalışacaklarını belirtti.
Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Cumhur Önal, Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile birlikte otelde incelemeler yaptı.
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Düzce’de bu yatırımın bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Düzce’nin göz bebeği olan bu otelin birileri tarafından değerlendirilmesi için çaba harcıyoruz. Mutlaka buraya bir yatırımcı getirmemiz gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda bu işi çözeceğiz” dedi.
Bakanlık Müşaviri Cumhur Önal ise, Efteni Otel’in durumunun uygun olduğunu ifade ederek, “Düzce’de böyle bir yerin olduğunu, bu şekilde tanıtarak duyuracağız. Bizde buna destek olmak için geldik ve inceleme yaptık. Otel durum olarak iyi. İçeride yapılacak bazı ufak tadilat ve boya, badana ile kullanılır hale gelebilir. Hep birlikte burayı yeniden kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Gezide Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük’te hazır bulundu .
