Hayır Kermesi Dualarla Açıldı

Yeşilkent Öğrenci Yurtları yararına, Ulugazi Mahallesi’nde düzenlenen 'Hayır Kermesi' dualarla açıldı.

Hayır Kermesi Dualarla Açıldı
Kermesin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Belediye Meclis Üyesi Beşir Sarıoğlu, Mustafa Okur, Başkan Yardımcıları Burhan Taş, Ahmet Seven, İrfaniye Yurtlar Müdürü Ömer Yılmaz, Yeşilkent Öğrenci Yurtları görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes açılışında hayır yapmanın önemine değinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hayır yapma duygusuyla, hayır dualarıyla buradayız. 1 hafta sürecek bu kermese tüm Samsun halkımızın gelmesini isterim. Öğrenci yurdumuzun yararına yapılan bu kermeste yardımlarınızı esirgemeyin. Bu ürünler, yapılana kadar büyük emekler harcanmıştır. Bu emekleri satın alarak yurtlarımıza yardımda bulunun” dedi

Öğrencilere destek vermenin her vatandaşın görevi olduğunu söyleyen İrfaniye Yurtlar Müdürü Ömer Yılmaz, “Şimdiden yaptığınız hayırların Allah katında kabul edilmesini diliyorum. Kermeste gıda malzemeleri ve bayanların el emeği göz nuru işlerinden elde edilecek gelir, kurs öğrencilerine harcanacak” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Demirtaş ve beraberindeki misafirler kermesi gezdi. Kermes 1 hafta açık kalacak .
Kaynak: İHA