Biga Esnafına “Üretim Paketi”

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Şekerbank ile Biga Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği arasında işletmelere avantajlar sağlayan “üretim paketi” protokolü imzaladı.

Biga Esnafına “Üretim Paketi”
Protokol, Şekerbank Biga Müdürü M. Erol Kocabıyık ile Biga Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Mehmet Öksüz arasında imzalandı. Protokole göre, Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelerinde yüzde 50’ye, kredi faizlerinde ise yüzde 20’ye varan oranda indirim sağlıyor. Protokol kapsamında kullanılacak kredilerde 4 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor. Banka ayrıca üreten paket ile vergi ve hukuk danışmanlığı gibi diğer bir dizi alanda esnaf ve küçük işletmelerin iş hayatını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor

Kocabıyık, "Üreten paket kullanıcıları, ödeme planlarını kendileri belirliyor. Üreten sigortadan, vergi ve hukuk danışmanlıklarından ücretsiz yararlanılıyor. Ekipman kiralamadan çeviriye kadar hayatı kolaylaştıran hizmetlerden de faydalanabiliyorlar. 60 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanındayız. Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkar ve küçük işletmelerin Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi üreten paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz “ dedi.

Kaynak: İHA