Baydar’dan Saldırıya Kınama

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı ek binasına yönelik saldırıları kınadı.

Baydar’dan Saldırıya Kınama
AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, ’’Bize yönelik yapılan hiçbir saldırı, Türkiye’yi demokratikleştirme ve terör sorununu çözme kararlılığımızı eksiltmez. Bu tür saldırılar hiçbir AK Partiliyi korkutmaz’’ dedi.

Baydar, saldırıların Türkiye’nin bazı derin odaklarla hukuki zeminde yapılan mücadelenin başarıya ulaşmaya başladığı ve terör sorununa demokratik yollardan çözüm bulunmaya çalışıldığı bir döneme denk gelmesinin manidar olduğunu ifade ederek, ’’yapılan saldırı demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Bu saldırının zamanlaması gerek nevruz bayramı öncesine denk gelmesi gerekse ülkemizin 30 yıldır kanayan yarası olan terör belasından kurtulması için milletimizin sağduyuyla destek verdiği çözüm sürecinin sekteye uğratılması amacıyla yapıldığı aşikârdır. Fakat bu tür saldırılar partimizi ve aklı selim milletimizin birlik birlik, beraberlik, kardeşlik iklimini bozmaya ve partimizin koyduğu 2023 vizyonundan vazgeçirmeye muktedir olamayacaklardır.’’ Bu tür eylemlerin hiçbir AK Partiliyi korkutamayacağını ve yolundan alı koyamayacağını da ifade eden Baydar, ’’Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi, milletimizin iç huzurunu bozmayı amaçlamaktadır. Milletimizin buna karşı daha duyarlı ve tedbirli olması gerekmektedir. En başta milletimiz, siyasilerimiz ve güvenlik güçlerimiz asla bir zafiyete düşmeden milletimizin birliği ve beraberliği için her türlü gayreti göstermelidir. Şunu herkesin bilmesi gerekir ki derin odaklarla olan mücadelemiz ve terör sorununu çözme kararlılığımız asla eksilmeyecek, aksine artacaktır’’ diye konuştu
Kaynak: İHA