Atso’ya Ziyaret

Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr Bilal Arık, Doç.Dr. Gözde Yirmibeşoğlu, Doç.Dr. Fatih Bayram ve turizmci Hakan Korkmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Atso’ya Ziyaret
Akdeniz İletişim Derneği’nin kurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi’nin Antalya’nın gelişmesinde ve tanıtımında en önemli kurumlarının başında geldiğini belirten Budak, “Akdeniz İletişim Derneği’nin Üniversite’nin kentle buluşması için önemli bir platform olduğunu düşünüyorum” dedi.

Budak, oda üyelerine ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştiren ATSO Akademi ile Akdeniz İletişim Derneği’nin ortak projeler geliştirebileceğini belirterek, üniversiteli gençlerle kentin kaynaşmasında hem ATSO’nun hem de İletişim Fakültesi’nin öncü rol oynayabileceğini kaydetti.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Oğuz, “Derneğin ortaya çıkış amacı, Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan genç iletişimcileri maddi ve manevi olarak desteklemek, onlara daha iyi bir eğitim fırsatı sunmak” dedi.

Oğuz, Altın Portakal bünyesinde düzenlenen Halkın Portakalı Yarışması’nın bu yılki organizasyonunu yapan derneğin, son olarak Sarıkamış’taki öğrenciler için düzenlediği yardım kampanyasını Antalyalıların büyük katkıları ile başarıyla tamamladıklarını ve toplanan malzemeleri dernek üyeleri ile bizzat giderek teslim ettiklerini söyledi.

Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olan, Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Bilal Arık da, Türkiye’de 60 civarında iletişim fakültesi bulunduğunu belirterek, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin başarılı projeleriyle ilk 3 fakülte arasında yer aldığını söyledi.

Öğrencilerin yılda ortalama 180 proje ürettiğini söyleyen Arık, Akdeniz İletişim Fakültesi öğrencilerinin Türkiye Genç İletişimciler Yarışması’nda son iki yıldır birinci olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA