Altıntop'tan Cantimur'a Ziyaret

Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop ve AK Parti Belde Başkanı Mehmet Alsaç Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'u ziyaret etti.

Cantimur ile beldenin sorunları hakkında görüşmelerde bulunan heyet, beldenin kanalizasyon, içme suyu şebekesi, taşkın koruma, dere ıslahı, elektrik hatlarının yer altına alınması ve Tarihi Eskigediz Evleri'nin restorasyonu hakkında görüştü.

Altıntop, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya'dan yetişen çok değerli bir insan olduğunu dile getirdiği Cantimur'u, Ankara'da ziyaret ettiklerini ve kendilerine destek verdiği için teşekkür ettiğini bildirdi.

-Kız Meslek Lisesi Futsal Takımı il şampiyonu oldu

Gediz Kız Meslek Lisesi Salon Futbol Takımı, Kütahya'da yapılan il müsabakalarında şampiyon oldu.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, takım ve teknik heyetini makamında kabul etti.

Takımın, il şampiyonluğunu kutlayan Çorumluoğlu, takımın Kütahya'da 5 takım arasında verdiği zorlu mücadele sonucu il şampiyonu olarak kendisini kanıtladığını söyledi.

Okul Müdürü Mustafa Aslan ise okul takımlarının 3 yıl üst üste şampiyon olduğunu, 15 Nisan'da Aksaray'da yapılacak grup birinciliklerinde Kütahya'yı temsil edeceklerini bildirdi.

Aslan, müsabakalarda azimli mücadele eden öğrencilerini tebrik ettiğini belirterek, takımlarına maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA