Ak Partili Kadınlardan Ketem’e Destek
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) ücretsiz kanser tarama hizmeti verdiğini hatırlatarak, “Kadınlarımızın çoğunun haberi yok.

AK Parti Adana İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri KETEM’in sağladığı ücretsiz kanser tarama hizmetine dikkat çekmek için Adana Devlet Hastanesi içinde bulunan birimin önünde bir araya geldi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, burada yaptığı, söz konusu hizmet sayesinde bir çok kadına kanserden korunmak için erken teşhis ve tarama işlemi yapıldığını kaydetti.
Hala kadınların ekseri çoğunluğunun KETEM’in ne olduğunu ve ücretsiz tarama yaptığını bilmediğine dikkat çeken Karaköse, “Bu noktada AK Parti Adana İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın gayretleriyle kendi bölgelerindeki mahallelerde yaşayan kadınlarımız bilgilendirilip KETEM’e yönlendirilmektedir. KETEM’e gelen kadınlarımızdan isteğimiz ise gittikleri her yerde bu ücretsiz hizmeti anlatmaları ve her bir kadınımızı haberdar etmeleridir. Çünkü kanserde erken teşhis çok önemlidir. Bu konuda destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
