Mehmet Çil, Arteg-bir’e Adaylığını Açıkladı

Gazeteci-Yazar Mehmet Çil, Anadolu Radyo Televizyon ve Gazeteciler Birliği (ARTEG-BİR) Adıyaman Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Mehmet Çil, Arteg-bir’e Adaylığını Açıkladı
Seçimlere güçlü ve çalışan gazetecilerden oluşan bir kadroyla gitmeyi planladığını söyleyen Mehmet Çil, ilk olarak sahada çalışan gazetecilerin haklarını koruma altına alarak, gazetecilerin sosyal haklarını daha yaygın hale getirmek olduğunu ifade etti.

Mehmet Çil, “Anadolu Radyo Televizyon ve Gazeteciler Birliği’nin Mayıs ayındaki seçimlerinde resmen aday olduğumu açıklıyorum. ARTEG-BİR’in Genel Merkezi İstanbul’a taşınacağından dolayı mevcut başkanımız Ragıp Ersoy çalışmalarını genel merkezde yürütecek. Bundan dolayı sahada çalışan gazeteci arkadaşlarım için sosyal ve özlük anlamında çok farklı projelerim var. Düşüşe geçen gazetecilik mesleğini ayaklar altından kaldırmak ve çalışanları daha etkin hale getirmek amacıyla adaylığımı açıklıyorum. ARTEG-BİR’in Adıyaman Şube Başkanlığına aday olmaktan gurur duyuyorum. Gazeteci arkadaşlarımın da beni bu kulvarda yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. İnşallah bu konuda başarılı oluruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA