Komiser Behzat Ç. Ankara’yı yakacak

‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor’ adlı ikinci filmin çekimleri Ankara ve Kıbrıs’ta yapılacak. Başrollerde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler ve birbirinden ünlü isimler de rol alacak

Komiser Behzat Ç. Ankara’yı yakacak
Üç yıldır Star TV 'de seyirciyle buluşan Adam Film imzalı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin son bölümü 10 Mayıs 'ta seyirciyle buluşacak. Yazılı adalete karşı çıkan bir cinayet masası polisinin maceralarını anlatan dizi, henüz ekrana veda etmeden serinin ikinci filmi için hazırlıklar başladı bile... “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” adı verilen ikinci filmin çekimine mayıs ayının son haftası başlanacak.

Kıbrıs 'ta da çekilecek
Emrah Serbes 'in eserinden yola çıkılarak çekilecek olan filmin senaryosunu ise Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda da yine birinci filmde olduğu gibi Serdar Akar oturacak.
Filmde dizinin Behzat Ç. 'si Erdal Beşikçioğlu, Harun 'u Fatih Artman, Hayalet 'i İnanç Konukçu ve Akbaba 'sı Berkan Şal 'ın yanı sıra Nejat İşler ve birçok sürpriz oyuncu da oynayacak. İşler, dizide de iki sezon Ercüment Çözen karakteriyle konuk oyuncu olarak rol almıştı.