Hücre Yenileyici Bitkiler

Dr. Ömer Coşkun, polen, zeytinyağı, hurma, ginseng ve daha birçok bitki ile elde edilen karışım sayesinde, hücrelerin yenilenebileceğini savundu.

Hücrenin bir dokunun en küçük yapı taşı olduğunu belirten Dr. Ömer Coşkun, “Hücre canlıdır. Hücrenin özelliği ise kendini yenileyebilir olması. Bazı istisnai durumlar vardır ki, bu da sinir sistemi gibi" dedi

Sinir sistemi hücrelerinde çoğalma olmadığını bildiğini söyleyen Dr. Coşkun, şunları kaydetti: "Yani nöronlar çoğalmaz, yani sabit hücreler olarak bilinir. Ama yaptığım çalışmalar beni bu konuda yanılttı. Burumdu kozasından aldığımız hücrelere baktığımda, o güne kadar hiç keşfedilmemiş, hiçbir kitaba girmemiş sonuçlar buldum. Bunlar ne işe yarıyor diye araştırmaya devam ettim. Birçok branşla bir araya geldik ve plastik cerrahiden, fizyolojiye, histolojiden, anatomiye, dahiliden hiç tahmin edemeyeceğiniz beyin cerrahlarıyla birlikte biz bu çalışmaları yaptık. Sonuçta hakikaten inanılmaz bir hücre yenileyici bulduk. Polen, zeytinyağı, hurma, ginseng ve daha birçok bitkinin karışımı ile elde ettiğimiz çok özel bir tür. İnsanlar bu bitkileri kendi evlerinde de kullanarak bir nebze olsun şifa sağlayabilirler.”
Kaynak: İHA