Dış Basında Kemer

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği’nin (GATAB) yurt dışı fuarları sonra Kemer’e davet ettiği uluslararası medya temsilcileri Kemer ve bölgesini bağlı oldukları yayınlarda haber yapmaya devam ediyor.

Dış Basında Kemer
Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına Kemer ve bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için çalışmalar yapan GATAB, uluslararası medya temsilcileriyle başlattığı ‘Kemer Tanıtım’ programları kapsamında davet ettiği medya temsilcileri ülkelerindeki yayınlarda Kemer’e yer vermeye başladı.

Geçtiğimiz ay aralıklarla Ukrayna, Rusya ve Kazakistanlı medya temsilcileri GATAB’ın girişimleri ve desteği ile Kemer’e davet edilmişti. Kemer başta olmak üzere Kemer ve bölgesinin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini fotoğraflayan ve bilgi alan temsilciler ülkelerine döndüklerinde bağlı oldukları yayın organlarında Kemer’in haberlerini sayfalarına taşıdılar.Pravda gazetesi, Aspan ve Mandry dergisi sayfalarında Kemer’i işledi, Kemer’in güzelliklerine yer verdi.

Uluslararası basın yayın organlarında çıkan olumlu haberlerin, bölge tanıtımına ve turizmine ciddi destek sağladığına vurgu yapan GATAB Başkanı Yusuf Üras, “Tüm yayınlarda sayfalar dolusu olumlu haberler var. Hedef pazarımızdaki bu yayınlar tatilciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dış yayınlar bölgemize gelecek turistler için önemli argümanlar. Hangi yayınlarda olmamız, hangilerine ilan vermemiz konusunda Turizm İhtisas Komisyonumuz titiz bir çalışma yapıyor. Ancak bizim ilk tercihimiz ve önceliğimiz yabancı medya editörlerini Kemer’le buluşturmak, Kemer’in güzelliklerini bire bir yaşamalarını sağlamak. Her şey Kemer’in tanıtımı, geleceği ve turizm pastasından daha fazla gelir elde etmesi için” dedi.

Kaynak: İHA