Ayşe Güzeloğlu’ndan Akın Ailesine Yardım Eli

İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, merkez Toroslar ilçesine bağlı Arpaç Sakarlar Mahallesi’nde oturan ve hiçbir geliri olmayan Akın ailesine yardım elini uzattı.

İçel Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayşe Güzeloğlu, kanser nedeniyle bir kolu kesilen Emine Akın ile sağlık sorunları nedeniyle işsiz kalan eşi Osman Akın ve engelli 4 çocuğu için harekete geçti. Hiçbir geliri olmayan mağdur durumdaki aileye nakdi, gıda ve sağlık yardımında bulunan Güzeloğlu, ailenin sorunlarının çözümü için de girişimlerde bulundu.

Bu çerçevede, Akın ailesinin evine giden yetkililer tarafından, ailenin öncelikle sağlık sorunları ile ilgilenildi. İki odalı bir evde kirada oturan ailenin, Doktorlar tarafından evde sağlık taraması yapıldı. Sağlık sorunları nedeniyle işten çıkarılan Osman Akın için iş aranmaya başlandı. Ailenin tedavi ihtiyaçları için hastanelerle bağlantıya geçildi. Ailenin hastaneye götürülerek tedavileri yaptırılacağı belirtildi.

Ayşe Güzeloğlu’na yardımları için teşekkür eden Akın ailesi, bugüne kadar çok zorluk çektiklerini ancak Güzeloğlu’nun desteği ile bu sıkıntılarının geçeceğini ifade ettiler. Akın ailesi, Ayşe Güzeloğlu’nu evlerine de davet etti .
Kaynak: İHA