Nurs Adana’ya 11. Şubesini Açtı

Nurs Lokman Hekim, Adana’daki 11. şubesini Cemalpaşa Mahallesi Mustafa Gümüşdamla Caddesi’nde törenle açtı.

Nurs Adana’ya 11. Şubesini Açtı
Açılış törenine, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Yılmaz, Nedim Yılmaz ve Murat Yılmaz da davetlilerle yakından ilgilendi.

Törende konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, tüketici haklarına saygı gösteren firmaları önemsediklerini belirterek, “Bugün burada güzel bir işyerinin açılışını hep beraber gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allahtan diliyorum. Bu hafta aynı zamanda tüketiciler haftası bu işyeri de bu haftada açılıyor. Biz tüketiciye önem veren tüketici memnuniyetine önem veren tüketici haklarına riayet eden bütün işletmeleri takdir ve teşekkür ediyoruz. Bu işletmelerin tüm diğer işletmelere örnek olmasını temenni ve tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise açılış duası yapıldı. Duaların ardından ise Vali Coş, Milletvekili Erdinç, Başkan Çelikcan ve Ercan Yılmaz birlikte açılış kurdelesini kesti. Ancak Vali Coş, kendi adına açılış kurdelesini tören sırasında arkadaş olduğu minik çocuğa kestirdi.

Açılışın ardında ise protokol üyeleri mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgi aldı .
Kaynak: İHA