Sp'den Türkiye'nin Ab'ne Alınmayacağı İddiası

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin AB’ye alınmayacağını ileri sürerek, “Kabul etmemiz mümkün olmayan dayatmalarda bulunacaklar ve bulunuyorlar” dedi.

Sp'den Türkiye'nin Ab'ne Alınmayacağı İddiası
Saadet Partisi (SP) Tokat İl Başkanlığı tarafından "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma Haftası" kapsamında Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda program düzenlendi.

Anma programında konuşma yapan SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın Tokat'ta fabrika açılışlarına katıldığını, ama bugün fabrikaların hiç birisinin kalmadığını hatırlattı. Avrupa Birliği’nin (AB) haçlıların ruhunu taşıyan birlik olduğunu ileri süren Karamollaoğlu, “Bizim nasıl medeniyet projemiz olacak? Avrupa Birliği'ne almazlar bizi. Kendileri de biliyorlar, almayacaklar ama bizi çürütecekler. Kabul etmemiz mümkün olmayan dayatmalarda bulunacaklar ve bulunuyorlar. Arkasından 'Amerika ve İsrail stratejik müttefikimizdir' dediler. Amerika Birleşik Devletleri, Lozan Antlaşması'nı tanımayan tek devlettir, bizim sınırlarımızı tanımıyor. Bizim sınırlarımızı bile tanımayan bir devlet nasıl stratejik müttefikimiz olabilir? Liberal ekonomi borca dayalı bir ekonomi. Devlet bütün ekonominin dışına çıkacak. Böyle bir para olduğu zaman bizim gibi bir ülke kalkınamaz. Bugün iktidardakiler ne derlese desinler Türkiye kalkınmış güçlenmiş bir ülke değildir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Dünya Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma birincisi İshak Danış Kur'an ziyafeti verdi. Na-Kabre tiyatro ekibi, sanatçı Ammar Acarlıoğu, kum sanatı gösterisi programa renk kattı .
Kaynak: İHA