Bir Öğretmenin Kaleminden Aşk Kitabı

Bursa'da, Anadolu Lisesi'nde görevli edebiyat öğretmeni Yadigar Ünver, ‘Aşk Kaleme Düştü’ isimli kitabıyla okuyucularıyla buluştu.

Bir Öğretmenin Kaleminden Aşk Kitabı
Bursa Kitap ve Eğitim Fuarı’nda imza günü düzenleyen Yadigar Ünver, okuyucularıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. 22 yıllık edebiyat öğretmeni olduğunu, Bursa’nın en iyi eğitim kurumlarından olan Bursa Anadolu Lisesi’nde çalıştığını anlatan Ünver, 1,5 yıllık çalışmanın ardından ‘Aşk Kaleme Düştü’ isimli kitabı hazırladığına dikkat çekti. 2 sene önceye kadar kitap yazma konusunda bir girişiminin olmadığını söyleyen Ünver, “2011’den bu yana bir şeyler karalamaya başladım. Yazdıklarım birikti. Birçok kişinin beğenmesi üzerine bir kitap yazmak istedim. Genel olarak aşkı yazan bir kalem değilim. Sosyal içerikli yazılarım da var. Hikaye ve denemelerim de var. Önümüzdeki yıllarda çıkarmayı planladığım bir romanın iskeletini oluşturdum” dedi.

Ünver, kitabın içinde sosyal içerikli şiirlerin de yer aldığını anlatarak, “Kitabımda anne ve vatan sevgisi, savaşın çocukları ile töre cinayetlerini anlatan şiirler de yer alıyor. Şimdiye kadar çok güzel olumlu tepkiler aldım. Türkiye’de maalesef kitap okuma alanında önemli eksiklikler var. İnsanlarımız kitaptan uzak duruyor. Ben yazdığım eserlerle insanlara kitabı sevdirmeye gayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA