Ahmet Özhan Kayserililerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kültür Sanat Merkezi'nin açılış etkinlikleri devam ediyor.

Ahmet Özhan, söz konusu etkinlikler kapsamında Kayserililerle buluştu.Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser esnasında bir konuşma yapan sanatçı Ahmet Özhan, “Bu güzel salonu bize kazandırdığı için sevgili başkanımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kayseri benim için zaten önemlidir. Sevgili başkanım yıllardır tanıdığım, çok sevdiğim dostumdur. Ağzına kadar dolmuş salonda bir kişi kalkmadan bile konser izlendi. Bu da Kayseri’nin bir özelliğidir. Tüm katılımcılara saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Cenabı-ı Allah’ın ve onun gül peygamberinin ve dostlarının anıldığı yere rahmet yağarmış. Bugün de öyle oldu. Sevgili dostumuz Ahmet Özhan Bey'in yorumu ile bu iş iyice katmerlendi. Sevgili dostumuzu can kulağı ile dinledik. Gönlümüze hitap etti, bizi coşturdu, gönlüne sağlık, diline sağlık.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Özhaseki, Ahmet Özhan’na çiçek verdi.