Saymer’den Vefa Gecesi

Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER) Tıp Bayramı dolayısıyla meslektaşlarına vefa gecesi düzenledi.

Saymer’den Vefa Gecesi
Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye kamu ve özel hastanelerin başhekimleri, Doktorlar ve aileleri katıldı.

Gece öncesi açılış konuşması yapan SAYMER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nimet İğci, “Meslekte duayen ve emekliye ayrılmış meslektaşlarımızı ziyaret ederek, bu geceyi onlar için düzenledik. İhtiyacı olanlara her türlü yardım ve destek sözlerini kendilerine verdik” dedi.

SAYMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Ali Osman Katrancı, “SAYMER olarak her sene yaptığımız etkinliklere bu sene farklı bir katkı sağlamak istedik. Tıp Bayramı meslektaşlarımız arasında eğlenceli şekilde kutlanıyor ama bu geceki gibi bir vefa gecesi pek yapılmamıştır. Bu gece hem Tıp Bayramı'nı kutluyoruz hem de meslekte yıllarını vermiş ve emekli olmuş ama Samsun halkına ve buradaki insanlara ciddi hizmetler vermiş ağabeylerimiz var ve onları unutmadık. Biz onlara ulaştık. Sağlık sorunu olmayıp buraya gelecek olanları da davet ettik. Biz de onlara burada bir vefa gecesi düzenledik. Ayrıca trafik kazasında kaybettiğimiz Dr. Ayhan Pekbay ve Dr. Fuat Suzan için de bu gece anacağız. Bu şekilde SAYMER olarak Tıp Bayramlarını farklı şekilde kutlanmasına yönelik gösterdiğimiz faaliyette bu sene de değişik bir faaliyet şeklinde sergilemiş olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılan ve hekimlik mesleğinde uzun süre çalışmış olup emekli olan Cemal Pekbüyük, Abdullah Rendeci ve İbrahim Sezen’e plaketler ve içersinde anılarının olduğu hatıra CD’si verildi.

Kaynak: İHA