Vali Özcan Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Lider Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen “Toplum Devlet Kucaklaşması” adlı konferansta üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Vali Özcan Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Reha Yılmaz, geleceğin liderleri ile bugünün liderlerini buluşturduklarını belirterek, mülki idare amirlerinin tecrübelerini öğrencilerle paylaşmak ve gelecek adına bir takım kazançlar sağlamak adına bu konferansı düzenlediklerini söyledi.

Yar. Doç. Dr. Yılmaz, bu kapsamda davetlerini geri çevirmeyen Vali Vahdettin Özcan’a teşekkür etti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da özgeçmişini anlatarak başladığı konferansta, ilin ekonomik ve sosyal yapısı ile 2023 yılına yönelik Çankırı vizyonu hakkında sunum yaptı.

2013 yılı yatırım programında yer alan projelere de değinen Vali Özcan, Çankırı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu önemli bir kent olduğunu belirterek, bu değerlerin herkes tarafından gezilip görülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Konferansın sonunda Vali Özcan’a Üniversite Lider Gençlik Topluluğu adına Yrd.Doç.Dr. Reha Yılmaz tarafından plaket takdim edildi .
Kaynak: İHA