Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Sakarya’da

Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Kocaeli ve Sakarya’da yapacağı koordinasyon toplantılarına katılmak üzere Kocaeli ve Sakarya’ya gelerek incelemelerde bulundu.

Genel Müdür İbrahim Çiftçi’yi Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Sakarya Orman Fidanlık Müdürü Hacer Dilaver, İzmit İşletme Müdürü Mümtaz Aydın, Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay Karşıladı.

İncelemelere Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü binasında Türkiye’deki ormancılık faaliyetlerini yerinde incelemek ve bilgi almak üzere İzmit’e gelen Kırgızistan heyetini ziyaret ederek başlayan Genel Müdür Çiftçi, Kırgız heyetine çalışmalarında ülkemizi örnek model olarak almalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kavakçılık binasında Fidanlık çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili sunum yapılarak Genel Müdüre bilgi verilmesinin ardından sırasıyla Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yerleşkesinde yer alan sosyal tesis ve lojmanlar incelendikten sonra Yangın İlk Müdahale Ekip binasını gezen Genel Müdür Çiftçi, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü Orman Kadastro Komisyonları’nın bulunduğu binayı ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet etti. Genel Müdür daha sonra İzmit Orman İşletme Müdürlüğüne geçti .
Kaynak: İHA