Ak Gençlerden Tıp Bayramı Kutlaması

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, 14 Mart Tıp Bayramı’nda iki ayrı faaliyete imza attı.

İl Gençlik Kolları, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan öğrencilere yemek verdi, daha sonra hastaneleri gezerek gece nöbetinde olan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı karanfil vererek kutladı. AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan 130 öğrenciyle yemekte buluştu. Merinos Göl Park’taki yemeğe AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, partili gençler ve tıp fakültesi öğrencileri katıldı.

Yalçın, tıbın insan için birinci derece ihtiyaç duyulan meslek gruplarının başında geldiğini belirterek, bütün sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Türkiye’de son yıllarda sağlık alanında yapılan yatırımları öğrencilerle paylaşan Yalçın, “Hükümetimiz sağlık alanında dikkat çeken atılımlar yapıyor. Bu alanda memnuniyet oranları hızla artıyor. Toplumun devletten beklediği sağlık hizmetlerini azami şekilde aldığını düşünüyor. Kaliteli sağlık hizmeti üretmede de Türkiye büyük mesafeler alıyor” dedi.

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir de, mesleki tecrübelerini tıp öğrencileriyle paylaştı. Demir, daha sonra Başkan Yalçın’a doktor önlüğü giydirdi ve steteskop hediye etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz ve gençlik kolları yöneticileri yemeğin ardından Muradiye Devlet Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Akyüz, hastane acil servislerinde nöbette olan doktor ve diğer sağlık personeline karanfil vererek bayramlarını kutladı. Akyüz, hem tıp öğrencilerine, hem de sağlık çalışanlarına moral vermek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA