Krosun Büyüğünde Düzce De Var

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 16 Mart 2013 tarihinde Aydın Kuşadası’nda Kulüplerarası Kros Ligi Finali 5 kız 5 erkek olmak üzere 10 sporcu ile katılacak.

Krosun Büyüğünde Düzce De Var
Aydın Kuşadası’ndan düzenlenecek olan Kulüplerarası Kros Müsabakalarının finalinde Düzce’den 10 sporcu katılacak. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 1 yıllık çalışmalarının meyvelerini almaya başlıyor. Düzce Atletizm Takımı ilk olarak Adana’da varlığını hissettirmiş, ardından yine Düzce Atletizm Takımı Antalya’da başarı elde ederek Kros Ligi Finalinde boy göstermeye hak kazandı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, “Kros liginin en büyük ve en önemli yarışması Kuşadası’nda gerçekleştirilecek. Düzce Gençlik Spor Atletizm Takımı olarak biz de burada kendimizi yeniden kanıtlayacağız. Atletlerimiz her geçen yarışmada performanslarını aşıyorlar. Örneğin Adana’da yapılan eleme yarışmasında atletimiz Atakan Altunsoy 44. olmuştu ancak 1 ay sonra Antalya’da yapılan yarı final yarışmasında 32 sıra birden atlayarak 12. sıraya yerleşti. Kuşadası’nda ise tüm atletlerimizden bu şekilde bir sıçrayış bekliyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA