Dhkp-c’nin Hücre Evinden 11 Çelik Kapı Çıktı

İstanbul polisinin sabaha karşı Okmeydanı’nda operasyon yaptığı terör örgütü DHKP militanlarının kaldığı evde, bir biri ardına sıralanmış 11 çelik kapının bulunduğu belirtildi.

Dhkp-c’nin Hücre Evinden 11 Çelik Kapı Çıktı
Örgüt üyelerinin, elektrik, su ve doğalgazı kaçak kullandığı tespit edildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde kent genelinde terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi.

Okmeydanı’nda bir hücre evine giren polis ekipleri, operasyonun ardından ilginç detaylarla karşılaştı. Bir biri ardına sıralanmış 11 çelik kapıyla karşılaşan özel harekat timleri, kapıları kırarak içeri girdi. Operasyonun ardından kapıları dışarı çıkaran ekipler, kapıların açılmasını zorlaştırmak için örgüt elemanları tarafından çelik kapıların içinin kumla doldurulduğunu belirledi. ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZI KAÇAK KULLANMIŞLARBu arada ekipler, hücre evinde kullanılan elektrik, su ve doğalgazın kaçak olduğunu belirledi. Bunun üzerine olay yerine doğalgaz, su ve elektrik ekipleri çağırıldı. Örgüt üyelerinin, kullandıkları su nedeniyle İSKİ’ye yaklaşık 24 bin lira borçlarının bulunduğu tespit edildi. Binaya kaçak olarak döşenen tesisatlar sökülerek devre dışı bırakıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İSKİ ve İGDAŞ ekipleri, binadaki doğalgaz ve suyun kaçak bağlandığını belirlediklerini, gerekli işlemleri yapmak için olay yerine geldiklerini söyledi.

Polisin incelemesi sürüyor .