14 Mart Tıp Bayramı’nda Hastane Müjdesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki hastane ve sağlık merkezlerine yaptığı ziyarette, doktor ve hastalara Beylikdüzü’nde inşa edilecek 300 yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ihalesinin 29 Nisan’da yapılacağı müjdesini verdi.

14 Mart Tıp Bayramı’nda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan hastane müjdesi geldi. Beylikdüzü’nde, TOKİ tarafından yaptırılacak olan 300 yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 29 Nisan’da ihalesinin yapılacağını belirten Başkan Uzun, “TOKİ’nin internet sitesinde ihale şartnamesi askıya çıktı. İhale sonuçlandıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalar başlayacak. Beylikdüzü’ne yakışan, bölge halkının da rahatlıkla istifade edebileceği hastanemiz halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

“KARANFİL DAĞITTILAR” Beylikdüzü Sağlık Grup Başkanlığı ve Beylikdüzü Belediyesi Ek Hizmet Binası’na taşınan Büyükçekmece Devlet Hastanesi Poliklinikleri’ni ziyaret eden Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, herkese karanfil hediye ettiler. Kızılay İlçe Başkanı Ayhan Başarır ve Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur da sağlık çalışanlarına yapılan ziyarette Başkan Uzun’a eşlik etti.

“YENİ BİNA, VATANDAŞLARI MEMNUN ETTİ” Gürpınar’daki Beylikdüzü Belediyesi Ek Hizmet Binası’na taşınan Büyükçekmece Devlet Hastanesi Poliklinikleri’nin yeni binasını oldukça beğendiklerini belirten vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a ve bu proje de emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Efrahim Yeşil, Osman Dinç ve Başkan Danışmanı Ercan Ay da ilçedeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, aile sağlık merkezleri ile diğer sağlık kuruluşlarına ziyarette bulundu. Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan başkan yardımcıları çalışanlara da karanfil hediye ederek, işlerinde başarı ve kolaylıklar diledi .
Kaynak: İHA