Xerox Impika’yı satın aldı!

Xerox, dakikada 375 metre baskı yapabilen teknolojilere sahip Impika şirketini satın aldı.

Xerox Impika’yı satın aldı!
Xerox, dakikada 375 metre baskı yapabilen teknolojilere sahip Impika şirketini satın alarak, geniş ebat su bazlı inkjet baskı teknolojilerinin kullanıldığı endüstriyel baskı pazarına da adım atıyor. Üretime yönelik inkjet pazarında 2015 yılına kadar yıllık yüzde 21 büyüme bekleniyor.

Impika; endüstriyel, ticari, güvenli dokümanlar, etiket ve paketleme baskılarında kullanılan inkjet baskı çözümlerinin dizayn, üretim ve satışını gerçekleştiren lider şirketler arasında yer alıyor. Patentli bir teknolojiye dayanan su bazlı inkjet baskıda geniş bir portföye sahip olan Impika 'nın ürün gamı içerisinde, dakikada 375 metre baskı hızına sahip sürekli besleme (continupus feed) baskı sistemleri grubu “iPrint” ve 2400 x 1200 dpi çözünürlüğe sahip dijital baskı sistemleri grubu “iPress” de bulunuyor.

Xerox 'un mevcut xerografik üretim sitemlerine ek olarak Impika teknolojileri, dünyanın tek yüksek kapasiteli susuz inkjet baskı sistemleri Xerox CiPress Production Inkjet Sistemleri 'nin daha da geliştirilmesine ve pazarlanmasına katkı sağlayacak. Pazar araştırma firması I.T. Strategies 'e göre; üretime yönelik endüstriyel inkjet pazarında 2015 yılına kadar yıllık yüzde 21 büyüme bekleniyor. Impika 'nın sunduğu teknolojilerin de eklenmesiyle Xerox, sektörün en geniş dijital baskı sistemleri ürün gamını sunuyor olacak.