Satranç Turnuvasında Kıyasıya Mücadele

Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evi öğrencileri arasında düzenlenen satranç turnuvasında öğrenciler dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Satranç Turnuvasında Kıyasıya Mücadele
Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evi öğrencileri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvada, öğrenciler dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Bilgi Evi öğrencilerinin sosyalleşmesini sağlamaya yardımcı olmak ve yeteneklerini keşfedip, stres atarak eğlenceli bilgi edinmelerini amaçlayan kulüp faaliyetleri arasında bulunan satranç kulübü öğrencileri, turnuvada dereceye girmek için yarıştı.

İnönü, Taştepe, Fatih, Söğütlüçeşme, Halkalı, Sefaköy, Cennet Bilgi Evi öğrencileri arasında düzenlenen turnuva, 3 kategoride gerçekleşti. Turnuvada, birinci kategoride 2 ve 3. sınıflar, ikinci kategoride 4 ve 5. Sınıflar, üçüncü kategoride ise 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri yarıştı. Her kategorideki öğrencilerin kendi arasında yarıştığı turnuvada Uluslararası Satranç Federasyonu'nun kuralları geçerli sayıldı. Dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini, Bilgi Evleri Genel Koordinatörü Nadir Karaahmet, Bilgi Evleri Eğitim Koordinatörü Yüksel Çetin ve Fatih Bilgi Evi yöneticisi Emin Yapıcı verdi .
Kaynak: İHA