Muratpaşa Halkı “başkan Evcilmen” Dedi

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Andy-Ar Sosyal Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, çalışma performansıyla Antalya ilçe belediye başkanları arasında birinci oldu.

Muratpaşa Halkı “başkan Evcilmen” Dedi
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen , Antalya ilçe belediye başkanları arasında çalışma performansından memnuniyet duyulan birinci belediye başkanı oldu . Andy - Ar Sosyal Araştırma Merkezi , ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’ Şubat ayı çalışmasını yayınladı . Yapılan çalışmada ‘Genel olarak düşündüğünüzde mevcut ilçe belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?’ sorusuna yüzde 50 evet , yüzde 8 . 9 kısmen yanıtı verilirken toplamda yüzde 58 . 9 ile Başkan Evcilmen ilk sırada yer aldı .

Son 4 yılda hayata geçirilen Sosyal Projeler , Kentsel Dönüşüm Projeleri , Restorasyon Projeleri , Altyapı Projeleri ve Yeşil Alan - Peyzaj Çalışmaları ile dikkat çeken Muratpaşa Belediyesi ve Başkan Evcilmen’in , son dönemde ise Sinan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi , Park Santralya Projesi , Kültür ve Kongre Merkezi , Tam Olimpik Yüzme Havuzu projeleri ile öne çıktığı bildirildi .

Kaynak: İHA