Mhp Melikgazi Turan’da

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri her hafta düzenledikleri istişare toplantılarına bu haftada Turan Mahallesi’nde devam etti.

Mhp Melikgazi Turan’da
Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, burada yaptığı konuşmasında AKP İktidarını eleştirdi.

AKP İktidarını yalancılıkla suçlayan Yücebaş, “AKP İktidarı yüzünden Öcalan artık ilk yakalandığı gün ki gibi pısmış bir kedi değil, kuyruğu dik bir kedi oldu.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri her hafta bir mahallede düzenledikleri istişare toplantısını bu hafta Turan’da yaptı.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Turan Türküm yaptı. Belediye Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Türküm, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 13 şirketin bulunduğunu ve bu şirketlere elaman alımlarının gizli kapaklı bir şekilde Başkan Özhaseki’nin yaptığını belirterek “Belediye Başkan Mehmet Özhaseki’nin babasının çiftliği değil” dedi.

Özhaseki’nin tekrar Belediye Başkanı seçilmek amacıyla paralar harcayıp anketlerde kendisini birinci çıkarttığını belirten Türküm, yapılan bu anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Meclis Turan Türküm’ün ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş’ta AKP İktidarını eleştirdi.

Terör örgütünün verilen tavizler ile şımartıldığını belirten Yücebaş, “AKP İktidarı terörle mücadele yolunu kapatıp terör örgütü ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini küçük düşürerek müzakere masasına oturarak onlarla anlaşma yolunu takip ettiği yol o bölgede yaşayan insanlarımızın barınmasına mani olacaktır” dedi.

Yücebaş, ayrıca terörist başı Öcalan’ın ilk yakalandığında nerdeyse idamdan korktuğu için bir kedi gibi yalvardığını belirterek “AKP İktidarı yüzünden Öcalan artık pısmış bir kedi değil kuyruğu dik bir kedi oldu. Düne kadar idam yasasının geri gelmesini dile getiriyorlardı. Şimdilerde Türk Milleti’nin aklıyla alay eder noktasına getirdiler. Her gün faklı bir söylemle karşımıza çıkıyorlar açıkça, yiğitçe konuşun çıkın milletin önüne gerçekleri söyleyin” diye konuştu.

Kaynak: İHA