Evlilik Fuarı 14 Mart'ta Açılıyor

İzmir 2. Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nda geri sayım başladı.

Evlilik Fuarı 14 Mart'ta Açılıyor
Kütahya Frig Fuarcılığın organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan fuar, 14 Mart Perşembe günü Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde kapılarını açacak. Evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere hitap eden fuarda düğün salonları, davetiye, fotoğraf stüdyoları, perde, dans kursları, mobilya, pastaneler gibi birçok ürünün bulunacağı stantlar yer alacak. Girişlerin ücretsiz olduğu fuar 4 gün boyunca açık kalacak. YÜZ YILLIK GELİNLİKLER DEFİLESİ Fuar süresince dans ve saç şovların yanı sıra açılış akşamı İzmir'in yüz yıllık gelinlikleri defilesi de fuar ziyaretçisine sunulacak. İzmir Yüzüncü Yıl Olgunlaşma Enstitüsü ile ortaklaşa yapılacak olan defile saat 20.00'de başlayacak. İzmir Yüzüncü Yıl Olgunlaşma Enstitüsü'nün İzmir'in yüz yıllık gelinlikleri defilesi ilk kez görücüye çıkacak.

Kreasyonun, daha önce sadece Cumhurbaşkanı Abdulah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül'e sergilendiği, bunun dışında hiçbir yerde sergilenmediği belirtildi.

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinin Anadolu Salonu'nda yapılacak olan defile ünlü koreograf Şafak Fişek tarafından hazırlanıyor.

İzmir Yüzüncü Yıl Olgunlaşma Enstitüsü yetkilileri ve Frig Fuarcılık yetkilileri geceye özel bir önem verdiklerini belirttiler.

Bu arada, İzmir’in yüz yıllık gelinlikleri defilesinde 34 parça sergileneceği kaydedildi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın konuşmacı olarak katılacağı 'Mutlu Evlilik Mutlu Konak' konulu konferansın 15 Mart Cuma günü saat 18.00 da gerçekleştirileceği ifade edildi.

Fuar 17 Mart Pazar günü sona erecek .
Kaynak: İHA