Kadınlara Aşkı Anlattılar

Bursa’da, klinik psikolog Mehmet Şakiroğlu, ağırlıklı olarak kadınların katıldığı konferansta ‘aşk ve yaşam’ konulu seminer verdi.

Kadınlara Aşkı Anlattılar
Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Kent Konseyi, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde ‘eş seçimi’ ve ‘sağlıklı aile yapısı’ konularına dikkat çekmek için panel düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kadınların toplumsal hayattaki yerinin her gün daha da arttığını ifade ederek, “Artık kamu kurumlarında, özel sektörde kadın eli değmeyen meslekler yok. Kadınlarımız her yerde istihdam edilerek, ekonomiye katkı koyuyor. Kadınlar, bizim için değerlidir. Mesleki eğitimler kursu düzenleyerek, onları meslek sahibi yapıyoruz” dedi.

Kendi hayatından örnekler veren Dündar, “Mesela benim eşim olmasaydı, ben belediye başkanı olamazdım. Çünkü aile kurumu çok önemli. Eşim olmasaydı, ben milletvekili, belediye başkanlığı yapamazdım. Her başarılı erkeğin yanında mutlaka onun gibi bir başarılı bir eşi vardır. Bunu unutmamak gerek” diye konuştu.

Mustafa Dündar’ın konuşmasının ardından klinik psikolog Mehmet Şakiroğlu, aşk ve yaşam konusunda bilgi verdi. Şakiroğlu, programda kadın katılımcıların sorularını da cevapladı .
Kaynak: İHA