Çakır Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ın katıldığı ve geleneksel hale gelen hasta ziyaretleri programları devam ediyor.

Çakır Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Devlet Hastanesine gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Albayrak, Metin Kurt ve Belediye Başkanı Yardımcısı Sami Mollaoğulları ile Ak Parti yöneticileri ve belediye görevlileri katıldı.

Erzincan’da bir ilki gerçekleştirerek 15 günde bir hastaneleri, hastaları ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Çakır’ın hastanelerde yatan 200 kadar hastayı ve hasta yakınını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, dilek ve şikayetlerini dinledi. Göreve geldikleri günden beri devam eden ve her on beş günde bir kez tekrarlanan hasta ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Çakır, gerçekleşen ziyaretle hasta ve hasta yakınlarının moral bulduğunu söyledi.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve diğer ziyaretçilere ziyaret süresince Erzincan Devlet Hastanesi yöneticileri de eşlik ettiler .
Kaynak: İHA