Tekno-girişimcilik Eğitimi Programı Başlıyor

İzmir Üniversiteler (İZÜ) Platformu etkinlikler çerçevesinde nitelikli tekno-girişimcilerin yetiştirilmesi amacıyla kurulan İZTEKGEB A.

Tekno-girişimcilik Eğitimi Programı Başlıyor
Ş . ’nin düzenlediği 3 . dönem eğitim programı başlıyor

İZTEKGEB Tekno - Girişimcilik Akademisi’nin 3 . dönem eğitimleri , İYTE - SEM’de 12 Şubat - 9 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak . Öğrencilerin başarılı girişimciler olabilmeleri için gerekli bilgi donanımına sahip olması amaçlanırken , program süresince girişimciler de tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak . Eğitim programında , atölye çalışmaları yapılarak özgün iş fikirlerin oluşması sağlanacak . Program kapsamında , Mühendislik , Güzel Sanatlar ve Tasarım veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ' nde 3 . veya 4 . sınıfında okumakta olan ya da en fazla 5 yıl önce mezun olmuş üst düzey bilgi birikimine sahip girişimcilerden oluşan katılımcılara ; yaratıcılıktan iş fikri geliştirmeye , proje yönetiminden iş planı yazımına kadar tekno - girişimcilik hakkındaki birçok konu uygulamalarla ele alınacak , aktif ve katılımcı bir çalışma ortamı sunulacaktır .

4 haftalık bir süreye yayılan ve ücretsiz olan eğitim programı , Tepekule Kongre Merkezi ' nde bulunan İYTE Sürekli Eğitim Merkezi ' nde yapılacak . Katılımcılara program hakkında detaylı bilginin verileceği tanışma kokteylinin de yine Tepekule Kongre Merkezinde 12 Şubat 2012 tarihinde düzenleneceği bildirildi .

Kaynak: İHA