Çorlu Kaymakamı Doğan Açıklaması

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, ''Anadolu Jet'in, Çorlu-Ankara uçak seferleri arttırılmalı'' dedi.

Kaymakam Doğan, Anadolu Jet'in Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkanvekili İbrahim Doğan ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, Anadolu Jet'in bölge halkının taleplerini göz önünde bulundurarak, sefer sayısını bu doğrultuda düzenlemesi gerektiğini söyledi.

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de yaşayanların ve özellikle iş adamlarının Ankara uçuşlarında Çorlu'yu tercih ettiklerini ifade eden Doğan, ''Çorlu'daki havaalanımızda otopark ve trafik sorunu yok. İstanbul'un yoğun trafiğine girmeden, otopark sorunu yaşamadan Çorlu'dan uçuş yapabilecekler. Hatta ben inanıyorum ki, İstanbul'dan Mahmutbey'den bu yana Küçükçekmece, Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşlar Çorlu Havaalanı'nı kullanarak Ankara'ya uçmak isteyeceklerdir. Çorlu Havaalanı, büyük uçakların inebileceği bir kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Doğan, sabahın erken saatinde Ankara uçuşunun bölge açısından çok yararlı olacağını düşündüğünü anlatarak, ''Anadolu Jet'in Çorlu-Ankara uçak seferleri arttırılmalı. Sabah erken saatlerde Çorlu'dan Ankara'ya uçuşların olması gerekiyor. Ben, üzerime düşeni yapacağım. Uçuşlar için havaalanı mülki idare amiri olarak büyük efor sarf edeceğim'' dedi.

Anadolu Jet'in Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkanvekili İbrahim Doğan da Çorlu'dan Ankara'ya günde en az 2 sefer planladıklarını kaydetti.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA