Fadıloğlu Projelerini Tanıttı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,Karkamış, Yavuzeli ve Araban kaymakamları ile belediye başkanlarına hayata geçirdikleri projeleri tanıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş ve Araban Kaymakam vekili Hamza Türkmen ile Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e ilk olarak kısa süre önce hizmete açılan Alleben Yüzme Havuzu'nu gezdirdi.

Fadıloğlu, daha sonra Atatürk Kültür ve Spor Merkezi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Merveşehir Mahallesi'nde bulunan bayanlar yüzme havuzu ile ''Türkiye'nin en büyük'' biyolojik göletini tanıttı.

Projeleri yerinde inceleyen kaymakam ve belediye başkanları, ''insan odaklı'' hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Yapılan tüm hizmetlerde yoğun çaba ve emeğin bulunduğunu belirten Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş, ''Belediye başkanlarımız ve kaymakam arkadaşlarımız ile birlikte Şehitkamil Belediyesi'nin projelerini gezdik. Yapılan tüm projelerde muazzam bir çaba ve emek var. Belediye başkanımızın şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' ifadesinde bulundu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan projelerden feyiz aldığını dile getiren Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül ise şunları kaydetti:

''Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan tesis ve projeleri gezerek incelemede bulunduk. Gerçekten Gaziantep için çok güzel projeler olmuş emeklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalardan bizlerde feyiz alarak kendi ilçelerimize bunların minyatürlerini yapabilir miyiz- Onun için uğraşacağız.''

Şehitkamil Belediyesi'nin tüm hizmetlerinin önemli olduğunu vurgulayan Araban Kaymakam vekili Hamza Türkmen de yaptıkları çalışmaları yerinde görme fırsatı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Türkmen, ''Yapılan sosyal projelerin hepsi gerçekten mükemmel. Böyle hizmetleri Gaziantep halkına sunan başkanımıza başarılar diliyorum'' dedi.

Hayata geçirilen projelerin Avrupa standartlarında olduğunu söyleyen Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan da ''Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizlere zaman ayırarak yapmış olduğu hizmetleri gezdirdi. Avrupa standartlarındaki hizmetlerini çağa uygun olarak projelendirmiş. Başkanıma çok teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

Başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu ile gurur duyduklarını ifade eden Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ise şunları kaydetti:

''Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun yaptığı değerli hizmetleri yerinde gördük. Çok güzel ve kullanışlı hizmetleri görünce kendisiyle gurur duyduk. Başkanımızdan aldığımız feyizle bizlerde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.''

Başkan Fadıloğlu'nu örnek alarak çalışmalarına yön verdiğini hatırlatan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ise şu değerlendirmede bulundu:

''Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun kendisine yakışan güzel çalışmalarına şahit olduk. Özellikle Türkiye'nin siluetini değiştiren 10 proje arasına giren, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti ile de kendisinin özveriyle çalıştığını gördük. Bizlerde çalışmalarından örnek alalım ve yerinde görelim dedik. Rıdvan başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendisinin uzun bir süre daha güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum.''

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Mehmet Güldaş
Kaynak: AA