Başkan Ok'tan Başarılı Sporcuya Ödül

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda ikinci olan İbrahim Sevimli'yi küçük altın ile ödüllendirdi.

Başkan Ok'tan Başarılı Sporcuya Ödül
İstanbul'da yapılan Gençler Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre genç erkekler kategorisinde 2. olan ve 1 dakika 55 saniyelik derecesi ile Yıldızlar Türkiye rekorunu kıran İbrahim Sevimli, Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından ödüllendirildi. Belediyesporlu genç sporcuyu makamında kabul eden Başkan Ok, Atletizm İl Temsilcisi İsmail Akçay ve Başkan Yardımcısı Ysuf Özenç'in de hazır bulunduğu görüşmede "Yıldızlar Türkiye rekorunu kırdın. Bu Balıkesir adına gurur verici bir başarı. Bu başarı, yeteneğin yanı sıra azmin ve disiplinli çalışmanın bir karşılığıdır. Tabi bir Türk atleti için İsmail ağabeyimizin öğrencisi olmak da büyük bir şans. Seni ve bu başarıda katkısı bulunan İsmail Akçay hocamızı da kutluyor, başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum. Bunun için biz de Balıkesir Belediyesi olarak sizlere gereken desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Atletizm İl Temsilcisi ve eski mili maratoncu İsmail Akçay, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını ve sporcunun azmi kadar sürekli çalışmanın da büyük payı olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA