Köroğlu, Sedat Yüce’yi Konuk Etti

Radyo programcısı Ömer Köroğlu'nun hazırladığı İzmir'in Altın Sesleri Akustik'in konuğu, Türkiye'yi 2001'de Eourovision’da temsil eden Sedat Yüce oldu.

Köroğlu, Sedat Yüce’yi Konuk Etti
Türkiye'nin Eoruvision’dan cekilmesinden dolayı çok üzüldüğünü belirten Yüce, “O yıllarda TRT Yarışma yapardı ve ben 500 kişinin arasindan seçilmiştim. Şimdi yarişmada TRT’nin uygun gördüğü sanatçılarla yarışıyoruz. Biz yarışmalarda Türkçe veya İngilizce şarkı tartismaları yapmazdık. Çünkü şarkımızın ilk.kıtası Türkçe, ikinci kıtasıda İngilizce olurdu” dedi.

İki saatlik programda Sedat Yüce kendine has yorumu ve güzel sesiyle şarkılar seslendirirken, Ömer Köroğlu da anlattığı hikayeler ve duygusal şiirleri ile dinleyenlere güzel saatler yaşattı.

Ayrıca, radyo programcısı Ömer Köroğlu, "Kalbimin ritimsiz sevgilisi" adlı şiirine klip çekmek için hazırlıklara başladığını belirtti.

Köroğlu, çok keyifli bir ortamda, dostlarıyla birlikte gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

"Kalbimin ritimsiz sevgilisi" isimli şiirin müziği ise, 2007 yılında çıkardığı 'Kara Geceler' adlı albümü ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran ses sanatçısı Ersin Kuşkanat'a ait. Sırasıyla; gitarda Atacan Ozan, udda Burak Pekuyar, klarnette Serdar Özkan, piyanoda İbrahim Telkıvıran çalıyor.

Stüdyo aşamasından sonra klibinde Köroğlu'na, İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve 'Biz bize yeteriz' ekibi eşlik edecek. Klibin, montaj ve yönetmenliğini Ayberk Özsoy, sanat yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteği ise Gani Güleç yapacak. İzmir'de çalışmaları tamamlayacak olan klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi .
Kaynak: İHA