Kuru Sıkı Tabancayla İntihar Şov

İzmir’de dün gece yarısı alkollü bir şahıs elindeki bira şişesi ve kuru sıkı tabancayla tarihi su kemerine su kemerine çıkarak etrafa ateş açtı.Kemerden atlayacağını söyleyen şahıs polisin iknasıyla intihardan vazgeçti.

Kuru Sıkı Tabancayla İntihar Şov
Olay dün gece yarısına doğru saat 23.30 sularında Buca İlçesi Kızılçulu Kavşağı tarihi su kemerlerinde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olan Ş.G.(33) adlı şahıs alkol aldıktan Sonra elindeki bira şişesiyle birlikte su kemerlerine çıktı. Yoldan geçen vatandaşlar su kemerlerinde bir şahsın olduğunu polis ekiplerine bildirirken Ş.G. belinden çıkardığı tabancayla havaya ateş açmaya başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri Ş.G. 'nin etrafa ve havaya ateş açması Sonucu olaya bir süre müdahale edemedi. Ekipler daha Sonra Ş.G. 'nin elindeki tabancanın kuru sıkı olduğunu fark edince ikna çabalarında yoğunlaştı. En Sonunda ikna olan Ş.G. kemerden inerek polis ekiplerine teslim oldu. Kemerlere neden çıktığı bilinmeyen Ş.G. Şirinyer Polis Merkezi 'ne götürülürken, vatandaşlar su kemerlerinde herhangi bir önlemin olmamasından dolayı Son zamanlarda birçok kişinin intihar etmek amacıyla kemerlere çıktığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA