Damal’da Sinema Açılışı
Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Damal Kaymakamlığı tarafından Süleyman Demirel İlk Okulu salonunda yapılan sinemanın açılışı yapıldı.

Ama bu gayreti gösteren başta değerli kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve teşkilatına, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Damalın eğitime gönül veren bütün insanlarına gerçekten Sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güzelliklerin bundan böyle de devam etmesini ve insanımızın en güzeline en iyisine layık olduğunu bilerek onları rahatlatmak, en iyi şeyleri onlara kazandırmak için gayret etmenin azmini bundan böylede taşıyacağınıza inanıyorum" Vali Azizoğlu, salonda çocuklarla birlikte oturarak kısa süreliğini film izledi.
Azizoğlu, Resim ve Şiir yarışmalarında dereceye giren 10 öğrenciye tablet bilgisayar hediye ederken, farklı alanlarda başarılı gösteren 45 öğrenciye de çeşitli hediyeler verdi.
Azizoğlu, Damal’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Son bir yıl içinde Damal merkezde 27 ihtiyaç sahibi aileye ev yapıldığını söyledi.
