Tolga Çandar'dan fıkra gibi anı

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, canlı yayında şiveli konuşmasından ötürü üniversitede bir hocasının kendisini yabancı sandığını anlattı, stüdyo kahkahalara boğuldu.

Tolga Çandar'dan fıkra gibi anı
Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'a konuk olan CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, şiveli konuşmasından ötürü üniversitede bir hocasının kendisini yabancı sandığını anlattı.

'Fizik sınavım var. O sırada matematik dersindeyim. Koştura koştura hocaya gittim ' diyen Çandar, 'Bu arada herkesin kız arkadaşı var, benim yok. Kızlar beni pek sempatik buluyorlar ama çıkmıyorlar. Tabi bu şiveyle kim çıksın. Baktım olacak gibi değil Ankara Sanat Tiyatros'una kayıt oldum. Sırf kız meselesi yüzünden, sanat aşkı değil. Ağzımda kalemle tekerleme söyleyip dilimi düzeltmeye çalışıyorum ' şeklinde konuştu.

Anısına anlatmaya devam eden Tolga Çandar, 'Fizik hocasını yakaladım sorumu sordum. Hoca 'Sorry ' dedi. Beni yabancı sandı. Bir yabancı dil konuşuluyor ama adam çıkaramadı. Ben inatla devam ediyorum konuşmaya. Hoca kağıdı verdi 'Ne istiyorsan ingilizcesini yaz' dedi ' diye konuştu.

Çandar'ın fıkra gibi bu anısı başta Mesut Yar olmak üzere stüdyoda bulunan diğer konukları kahkahalara boğdu. BEYAZ GAZETE