Ortaca’da Trafik Kazası 1 Yaralı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Ortaca’da Trafik Kazası 1 Yaralı
Alınan bilgiye göre, Ortaca Sanayi Esnaflarından Hakkı Bulut, bir müşterisine ait 48 E 4180 plakalı aracı tamir ettikten sonra denemek amacıyla sürmeye başladı.

Sanayii’den Atatürk heykeline gelen Hakku Bulut, buradaki dönelden geri döndü ve tekrar Sanayi’ye yöneldi. Aydem önüne gelen Hakkı Bulut’un aracı, aşırı hızlı kullandığı iddia edilirken, araç kontrolden çıktı. Orta refüje çıkan ve takla aşan araç buradaki ağaçları kökledikten sonra yolun karşısına geçti ve karşı şeritten gelen Mevlüt Tosun yönetimindeki 48 HA 364 Plakalı araca çarptı. Mevlüt Tosun’un yolun karşısındaki aracın kontrolsüz geldiğini fark edince güvenlik amacıyla aracını kenara çektiği, bu sırada da karşı taraftan gelen aracın orta refüjü geçerek kendisine çarptığı belirtiliyor.

Her iki araçta da büyük maddi hasarın meydana geldiği kazada Hakkı Bulut yaralanırken, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada kontrol altına alındı. Diğer aracın sürücüsü Mevlüt Tosun ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA